webinar elvy en sap business one

Webinar Efficiënter facturen verwerken met SAP Business One

Verwerk jij je kosten- en goederenfacturen al optimaal? Vaak is er ruimte voor verbetering. Elvy Factuurverwerking is dé oplossing voor het efficiënt verwerken van facturen. Of jouw leverancier deze nu als papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) verzendt, Elvy zorgt ervoor dat jullie factuurverwerkingsproces op orde is! Van het inlezen tot het boeken en van het archiveren tot het fiatteren.

Maak tijdens deze webinar kort kennis tijdens het webinar Elvy Factuurverwerking met SAP Business One, waarin we de mogelijkheden van Elvy demonstreren geïntegreerd met SAP Business One.

In dit webinar demonstreren we je de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking, geïntegreerd met SAP Business One. Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld hoe je Elvy kunt inzetten voor het efficiënter verwerken van jullie inkomende kosten- en goederenfacturen.

Tip: Ben je verhinderd, maar toch nieuwsgierig? Alle aanmeldingen ontvangen de opname na afloop!

Datum: 2 juni 2022
Tijd: 09:30-10:30 uur
Locatie: Online

Inschrijven

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense