Van Buuren Groep

Van Buuren is een toonaangevende importeur / exporteur van consumentenelectronica, klein huishoudelijke producten en digitale tv-tuners. Het bedrijf levert onder de merken Gigaset, Pioneer en Onkyo aan de Expert Groep, de Media Markt en Carréfour. Ze zijn niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland actief. 

De groothandel trok aan de bel bij Logres omdat de applicatie waarmee zij op dagelijkse basis werkten verouderd was en niet meer onderhouden werd. Het inkoop- en verkoopproces verliep grotendeels handmatig en kostte veel tijd. Tegelijkertijd stelden de klanten steeds hogere eisen aan connectiviteit en informatievoorziening.

Logres adviseerde een oplossing met KCS Wholesale, in combinatie met een warehousemanagementsysteem van Actemium en de applicatie Transsmart voor het logistieke proces en het printen van de labels. Onze consultante begeleidde het proces van A tot Z, van het automatiseringsvraagstuk via de demo naar implemtatie en ondersteuning.

Peter Spaan: “Logres heeft ons echt geholpen door onze werkzaamheden verder te digitaliseren. Ik waardeer de integrale oplossing die ze geboden hebben. De lijntjes bij Logres zijn kort: ik kan snel schakelen met hen. Bovendien hebben ze echt kennis van zaken. “

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense