Unit4 Partner: de voordelen van een ervaren ERP-specialist

Logres is al jarenlang partner van Unit4. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u Unit4 Multivers implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van Unit4 Multivers? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de Unit4-oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

Logres: al bijna 30 jaar ervaring met Unit4 Multivers

Partner van Unit4 Multivers wordt een bedrijf niet zomaar. Unit4 eist enkele jaren ervaring in het implementeren van zijn ERP-systeem, voldoende klanten waarbij Unit4 Multivers geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren Unit4 Multivers-consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft bijna 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om Unit4 Multivers op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van Unit4 Multivers opleveren die maar mogelijk is.

Unit4 Multivers kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Multivers? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij Unit4 Multivers al:

Alle referenties met Unit4 Multivers

Alle artikelen over Unit4 Multivers Partner

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense