Unit4 Partner: de voordelen van een ervaren ERP-specialist

Logres is al jarenlang partner van Unit4. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u Unit4 Multivers implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van Unit4 Multivers? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de Unit4-oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

Logres: al meer dan 25 jaar ervaring met Unit4 Multivers

Partner van Unit4 Multivers wordt een bedrijf niet zomaar. Unit4 eist enkele jaren ervaring in het implementeren van zijn ERP-systeem, voldoende klanten waarbij Unit4 Multivers geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren Unit4 Multivers-consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om Unit4 Multivers op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van Unit4 Multivers opleveren die maar mogelijk is.

Unit4 Multivers kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Multivers? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij Unit4 Multivers al:

Alle referenties met Unit4 Multivers

Alle artikelen over Unit4 Multivers Partner

Unit4 Bedrijfssoftware overgenomen door Exact

Vanaf eind september 2020 is Unit4 Bedrijfssoftware, ook wel bekend als Unit4 Mulitvers, overgenomen door het Delftse bedrijf Exact. Exact is bekend van de boekhoudsoftware die veel MKB-bedrijven en ook wel grotere spelers op de markt gebruiken.
Lees verder

Webinar 25 november: Meer grip met Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering i.c.m. Unit4 Multivers

Verwerkt u facturen nog handmatig en heeft u archiefkasten vol opgeslagen documenten? Ervaar de oplossingen van Elvy en creëer meer inzicht, controle en efficiëntie op uw financiële processen!
Lees verder

Uw erp-pakket koppelen aan andere software: hoe gaat dat?

Logres implementeert al meer dan 25 jaar erp-pakketten en add-ons bij klanten. Of het nu gaat om SAP Business One, Wholesale ERP of Qlik Sense: soms zijn er op maat aanpassingen nodig om het pakket voor u werkbaar te maken. Gelukkig beschikt Logres over een eigen development-afdeling.
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Unit4 Multivers is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Unit4 is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Unit4 Multivers