Kerridge Commercial Systems partner: de voordelen van een internationale BI-specialist

Sinds augustus 2020 is Logres partner van Kerridge Commercial Systems, eigenaar van het pakket Wholesale ERP. Dit ERP-pakket heette vroeger Unit4 Wholesale. Voordien was Logres al tientallen jarenlang verbonden aan Unit4 rondom de implementatie en serviceverlening van dit pakket. Welke voordelen heeft deze lange historie voor u als klant?

Wilt u Kerridge CS Wholesale implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van Kerridge CS Wholesale? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen dit pakket. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

De mensen van Logres kennen het systeem van binnen en van buiten.

Erik Schuppert
Gerkimex

Logres: al meer dan 25 jaar ervaring met Unit4 Wholesale / Kerridge CS Wholesale

Als softwarepartner van Kerridge Commercial Systems geniet Logres belangrijke voordelen op het gebied van service en ondersteuning van deze internationale softwaregigant. Dat betekent voor u als klant dat de lijntjes kort zijn: uw consultant bij Logres staat rechtstreeks in contact met collega’s bij Kerridge Commercial Systems.

Partner van Wholesale ERP wordt een bedrijf niet zomaar. Kerridge Commercial Systems eist enkele jaren ervaring in het implementeren van dit ERP-systeem, voldoende klanten waarbij Wholesale ERP geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren Wholesale ERP consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om Wholesale ERP op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van Wholesale ERP opleveren die maar mogelijk is.

Wholesale ERP kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Wholesale ERP? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij Wholesale ERP al:

Alle referenties met Wholesale ERP

Alle artikelen over Wholesale ERP Partner

De Brexit is een feit! Wat verandert er in Wholesale ERP?

Vanaf 1 januari 2021 hoort Groot-Brittanië niet meer bij de Europese Unie en hanteert eigen belastingregels en -tarieven. Als jij goederen levert aan klanten in het Verenigd Koninkrijk krijg je uiteraard met een gewijzigde situatie te maken. Wat verandert er en wat moet je aanpassen in Wholesale ERP? De belangrijkste wijziging is het BTW-percentage wat ...
Lees verder

Container Management of Verladingen

Koopt u producten in vanuit het buitenland? Of bent u importeur van bepaalde goederen? De modules Container Management (SAP Business One) en Verladingen (Wholesale ERP) helpen u grip te krijgen op dit logistieke proces.
Lees verder

Webinar Elvy Factuurverwerking i.c.m. KCS Wholesale

Om uw kennis te laten maken met Elvy Factuurverwerking, organiseert Elvy op donderdag 10 december een gratis webinar. In dit webinar demonstreren wij de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking in combinatie met KCS Wholesale (voorheen Unit4 Wholesale).
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Unit4 Multivers is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Unit4 is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Unit4 Multivers