Eindejaarsactie Softwaregemak Multivers XL

Ook dit jaar heeft Software Gemak weer een Eindejaarsactie waarbij u uw Multivers XL licentie kunt uitbreiden tegen aantrekkelijke kortingen. De korting is vanaf 30% afhankelijk van het aantal gebruikers waarmee u wilt uitbreiden.

Dit is uw kans om tegen een geringe vergoeding gebruik te maken van de vele mooie functionaliteiten die Software Gemak Multivers XL biedt.

Helma Conrads en Lisa van Veelen kunnen u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden voor uw organisatie. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met hen op via e-mail of bel hen op 0342-421500. Zij zijn u graag van dienst!

 

 

 

 

 

Deze actie is geldig t/m 27-12-2021.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak