Hoe een ERP-systeem bijdragen kan aan je online productiviteit

Een tijd als deze vraagt om innovatieve oplossingen. Bedrijven schakelen om naar volledig online werken, delen bedrijfsgegevens in de cloud en vergaderen via de videochat. Is dat voor jou niet mogelijk? Dan is het misschien een goed moment om na te denken over de toekomst.

Zeggen dat je juist in deze tijd investeren moet in een nieuw ERP-systeem, is er een uit de categorie “Wij van WC-eend…”. Toch kan het zo zijn dat je als ondernemer merkt dat handmatige handelingen en het gebrek aan online gedeelde bedrijfsdata je business op dit moment vertragen. Dan is het wellicht toch tijd om eens door te praten met een van onze adviseurs.

Altijd real-time data beschikbaar voor iedere werknemer op iedere plaats

Werk je nog volop met excelbestanden en documenten die ergens op een server staan? Moet je inloggen op de werkomgeving met een VPN-verbinding waardoor sommige programma’s wel en andere ineens niet meer werken? Wat je nodig hebt is een ERP-systeem in de cloud. Een duidelijk overzicht van statussen, afdelingen, (product)informatie, processen en real time financiële gegevens.

Ook wanneer je business zich ineens verplaatst van de fysieke winkel naar de webwinkel kun je behoefte hebben aan een ERP-systeem die daar klaar voor is.

Tijd om je te laten informeren

En waarom zou je je niet gaan oriënteren? Als je business vertraagd of zelfs helemaal stilvalt, is er wellicht tijd en ruimte om de koe bij de horens te vatten.

Bovendien hebben we bij Logres de capaciteit om snel op je adviesvraag te reageren. We kunnen je direct voorzien van de informatie die je nodig hebt om een keus te kunnen maken. We kunnen online met je afspreken op elk gewenst moment en kunnen je zelfs online een demonstratie geven van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Investering versus opbrengst

Natuurlijk vergt een ERP-systeem een flinke financiële investering. Die investering lijkt misschien nu onverantwoord, maar kan ook een potentiele besparing zijn voor de langetermijn. Logres kan meedenken in verschillende vormen van financiering.

Met een naderende recessieperiode is het juist nu verstandig om na te denken over efficiëntie en tijdsbesparing binnen je bedrijf. Op die manier kom je financieel gezond door de recessie heen en kun je optimaal profiteren wanneer de economie weer aantrekt.

Volledig digitale begeleiding

Onze mensen staan klaar om je stap voor stap door de implementatieperiode heen te helpen. Afhankelijk van je wensen en je business kan een nieuw ERP-systeem al vóór 2021 gerealiseerd zijn. Het uitrollen kan in veel gevallen ook gefaseerd opgepakt worden.

Natuurlijk vinden we het fijn om je persoonlijk te ontmoeten en zouden we het liefst een goede kop koffie met elkaar drinken. Maar voor de implementatie zijn fysieke contacten niet nodig. Onze dienstverlening is volledig digitaal: alles kan zo nodig op afstand geregeld worden.

Tijd om de volgende stap te zetten richting de toekomst voor je bedrijf? Laten we online afspreken!

Plan een adviesgesprek  Stel een vraag

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense