De vrouw achter de stem die de telefoon opneemt

Carla Wernsen wordt op de site van Logres beschreven als ‘duizendpoot’. En dat is ook precies wat het is, vertelt Carla. “Ik regel van alles, van het verlengen van licenties tot het organiseren van de aanstaande verhuizing. Daarnaast ben ik degene die klanten aan de telefoon krijgen als ze Logres bellen.”

Carla’s werk is enorm divers en dat is juist waar ze elke dag weer van geniet, vertelt ze. “Mijn officiële functienaam is “financieel administratief medewerker”.

In de praktijk houdt dat in dat ik bestellingen doe, salarissen uitbetaal, licenties regel, de facturatie verzorg, de administratie controleer, de belastingaangifte regel en ook beschikbaar ben voor allerhande inkomende vragen en verzoeken, zowel van klanten als van collega’s.”

Schipperen

In Carla’s functie is het soms schipperen tussen repeterende taken die met de grootste nauwkeurigheid gebeuren moeten en de inkomende spoedjes. “Maar juist dat maakt het leuk, vertelt Carla.

“Ik geniet ervan dat ik echt mijn eigen toko heb. Wat ik doe is best wel specialistisch. Veel dingen die ik doe kan ik niet uitbesteden aan collega’s.  Natuurlijk voldoe ik met alle liefde aan inkomende verzoeken, maar ik heb de ruimte om de dag in te delen zoals ik dat wil. Ik stuur mezelf aan, zo te zeggen… Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het prettig om ervoor te zorgen dat Logres als bedrijf iedere dag weer optimaal draaien kan.

Er zijn maar weinig klanten die Carla nog nooit gesproken heeft. “Sommige klanten bellen elke paar dagen wel ergens over. Op een gegeven moment was er een klant die ik zo regelmatig sprak, dat hij ermee ophield met zijn naam te noemen als ik hem weer eens aan de lijn had. Gelukkig herkende ik zijn stem gelijk: mij nemen ze niet in de maling…!”

Levellen

Logres is een leuk bedrijf om voor te werken, vindt Carla. “Het zit gewoon goed in elkaar hier. Het is een goed geregeld, stabiel bedrijf: ik kan het weten! Er is voldoende tijd voor een lolletje, maar over het algemeen heerst er echt een hard-werken-sfeer op kantoor. Iedereen gaat ervoor.

Niet alle collega’s zijn dagelijks op kantoor. Veel consultants zijn overal in het land bij klanten aan het werk. Maar één donderdag in de maand is iedereen op kantoor aanwezig, dan is het extra gezellig. Dan is er ook tijd voor even een praatje, even levellen… Dat is ook belangrijk, hoor..!”

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense