Logres heeft een nieuwe thuisbasis

Per 11 oktober heeft Logres Business Solutions een nieuw adres. Ons bedrijf is verhuisd van de Thorbeckelaan naar de Koolhovenstraat in Barneveld. Voor u als klant betekent dat: meer ruimte om u te ontvangen. Welkom!

Met de verhuizing naar een nieuw pand heeft Logres haar vloeroppervlakte flink vergroot. Veel van onze medewerkers werken dagen of dagdelen bij onze klanten, maar eens per week zijn alle consultants op kantoor. Zelfs op deze drukke dagen is er in het nieuwe moderne pand meer dan voldoende ruimte.

 

Flexplekken, overlegruimten en meerdere vergaderzalen maken het onze medewerkers nog makkelijker om samen te werken of juist even terug te trekken. Bovendien beschikt ons nieuwe kantoor over een gezellig open kantine voor het informele ontmoeten.

Trainingen en seminars

Ook voor u als klant is onze verhuizing goed nieuws. In ons nieuwe kantoor is veel ruimte voor het ontvangen van klanten, het geven van demo’s en seminars en workshops.

Wilt u graag bijgepraat worden over een recente ontwikkeling in uw ERP pakket? Denkt u na over een uitbreiding van de functionaliteiten? Of hebt u een training voor uw personeel nodig, maar zelf onvoldoende ruimte om die intern te geven? Dan bent u bij ons van harte welkom.

Route

Komt u ons bezoeken? Dan is er meer dan voldoende parkeerruimte beschikbaar. Ons pand ligt binnen steenworpafstand van de snelweg A30 en is duidelijk herkenbaar. Bereken hier uw route.

Ons nieuwe adres:

Logres Business Solutions
Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld.

Onze telefoonnummers en e-mailadressen zijn ongewijzigd.

Ook werken in Barneveld in ons moderne nieuwe kantoor? Er is meer dan voldoende ruimte voor jou! Bekijk hier onze vacatures.

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense