kcs wholesale updates

Ontwikkelingen bij KCS Wholesale bepaal je zelf

Het Wholesale-pakket van Kerridge Commercial Systems (voorheen Unit4 Wholesale) is voortdurend in ontwikkeling. Elke drie weken worden er nieuwe functionaliteiten opgeleverd die groothandels het leven makkelijker maken. Hoe weet je welke dat zijn en hoe je daarvan kunt profiteren?

Gezonde ERP-software is “levende” ERP-software. Als een pakket niet voortdurend doorontwikkeld wordt is dat vaak geen goed signaal voor de toekomst.

Gelukkig zie je dat bij KCS Wholesale steeds nieuwe toevoegingen worden gedaan aan de software. Grote veranderingen, maar ook wel kleine aanpassingen die voor de gebruiker soms net zo zinnig kunnen zijn.

Nieuwbrief

Wij sturen na elke update een nieuwsbrief de deur uit om gebruikers te informeren over de nieuwe functionaliteiten. Het is dus verstandig deze nieuwsbrief elke keer even goed door te lezen.

Roadmap

Daarnaast is er ook de online Roadmap. Deze Roadmap is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Op de Roadmap kan je precies zien welke functionaliteiten in het verleden opgeleverd zijn, welke op dit moment in ontwikkeling zijn en welke aanpassingen er aan zitten te komen in de komende maanden.

Naar de Roadmap

Help mee!

Heb jij een idee voor een functionaliteit die het Wholesale-pakket beter zou kunnen maken? Lever dat dan in! In het Ideas portaal kan je dit soort dingen kwijt.

Elke suggestie wordt serieus opgepakt door de Kerridge en je krijgt hier ook feedback op. Andere gebruikers kunnen stemmen op jouw idee en op die manier je idee meer draagvlak geven. Zo kan jij als gebruiker meehelpen om KCS Wholesale nóg beter te maken.

Naar het Ideas Portaal

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense