Projectgestuurd, noodzaak van organiseren

Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord.

Wat betekent dat voor uw organisatie… Ga hier naar PDF en lees meer over dit onderwerp.

Om te beginnen is het belangrijk een project te kunnen opbouwen waarin alle componenten zijn vertegenwoordigd. Denk daarbij aan materialen, resources, calculaties, planning. Op basis daarvan kunnen beslissingen worden genomen.

Inzicht vertelt ons bijvoorbeeld wanneer materialen dienen te worden besteld om deadlines van projecten te halen. Inzicht in kosten, marges, risico’s. Is er voldoende capaciteit om op tijd te kunnen produceren. Wat betekent het als er om welke reden dan ook materialen te laat worden geleverd, extra kosten dienen te worden gemaakt, capaciteitsproblemen
ontstaan en planningen daarop moeten worden aangepast.

Het afhankelijk zijn van vele factoren maakt het dat er dynamiek is. Een goede organisatie zorgt ervoor dat risico’s worden ingedamd, afwijkingen snel inzichtelijk zijn en dat de consequenties van het bijsturen duidelijk zijn.

Ga hier naar PDF en lees meer over projectgestuurd.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense