Webinar: Snel en efficiënt inboeken van inkoopfacturen in Multivers

Logres geeft samen met Elvy een webinar over de mogelijkheden van digitale factuurverwerking met Elvy en Unit4 Multivers. Het webinar is bedoeld voor Unit4 Multivers klanten die af willen van het handmatig inboeken van hun inkoopfacturen.

Wat is Elvy?
Alle facturen worden met behulp van Elvy Document Scanning gecodeerd. Met één druk op de knop wordt de boeking aangemaakt in Unit4 Multivers en direct geblokkeerd voor betaling.
Tegelijkertijd wordt de factuur achter de boeking gearchiveerd en aan de juiste medewerker aangeboden ter fiattering.

Medewerkers zijn vervolgens in de gelegenheid de factuur te controleren en te accorderen. Mochten ze nog een vraag aan een andere medewerker willen stellen is dit ook mogelijk.
Eerst nog een wijziging aanbrengen of notitie toevoegen? Dat is met Elvy inkomend factuurregister geen enkel probleem.
Met de ingebouwde e-mailnotificatie, hebben alle medewerkers ieder gewenst moment inzichtelijk welke facturen ze nog moet behandelen.

Interesse?

Webinar terugkijken

Het live webinar is geweest; je ontvangt een link waarmee je het webinar kunt terugkijken.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense