Unit4 Multivers Groothandel wordt Unit4 Wholesale

Gebruikt u Unit4 Multivers Groothandel? Dan krijgt uw ERP-pakket binnenkort een nieuwe naam: Unit4 Wholesale. Unit4 heeft intern deze wijziging al doorgevoerd en ook op de website van Logres is de naamswijziging inmiddels gerealiseerd. 

Met de naam Unit4 Wholesale wil Unit4 laten zien dat dit pakket voor groothandels daadwerkelijk anders is dan het oudere en bekendere Unit4 Multivers. Tot nu toe leek Unit4 Multivers Groothandel meer een “dochter” van Unit4 Multivers.

Engels als voertaal

Daarnaast zorgt het gebruik van de Engelse naam “Wholesale” ervoor dat ook een internationale doelgroep bereikt kan worden. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland, waar in veel groothandels met internationale medewerkers Engels al de voertaal is.

De naamswijziging is de tweede in een jaar tijd. Tot 1 oktober 2017 heette Unit4 Multivers Groothandel nog Unit Multivers Extended.

Vertrouwde functionaliteiten

De mogelijkheden van Unit4 Wholesale zijn dezelfde als die van Unit4 Multivers Groothandel. Het pakket is helemaal toegespitst op het gebruik door (inter)nationale handelsbedrijven en bevat beproefde functionaliteiten die door een brede doelgroep van groothandels dagelijks gebruikt worden.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van Unit4 Wholesale? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief of volg Logres op LinkedIn of Facebook.