customer service software

Unit4 Bizzlayer Product Informatie Management (PIM)

Beschikken over een betrouwbare en actuele bron van productinformatie is tegenwoordig erg belangrijk. Een Product Informatie Management-systeem helpt u om al uw producten met de bijbehorende kenmerken en bestanden overzichtelijk op te slaan.

Zelf laten zoeken

Het grote voordeel van een Product Informatie Management systeem is dat u dit kunt koppelen aan diverse programma’s of online webportals. Zo ontsluit u uw complete voorraad en zorgt u ervoor stakeholders (klanten , medewerkers, leveranciers) zelf gemakkelijk kunnen zoeken en vinden in uw productportfolio.

Ontsluit uw complete voorraad en zorg ervoor dat stakeholders gemakkelijk kunnen zoeken en vinden.

Uiteraard kunt u gegevens (geautomatiseerd) importeren uit interne en externe systemen van derden. U kunt deze gegevens beheren, controleren en aanvullen en ook weer exporteren.

Aan (kwaliteits)eisen voldoen

Met de Unit4 Bizzlayer Product Informatie Management kunt u gemakkelijk(er) voldoen aan de kwaliteitseisen die aan uw producten gesteld worden en producten en hun ingrediënten herleidbaar maken tot de bron (traceability).

Tenslotte bestaat het mogelijk om het systeem meertalig te maken, zodat u ook buiten onze landsgrenzen gemakkelijk zaken kunt doen.

Download de brochure

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Unit4 Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Unit4 Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense