SAP Business One gebruiker

Logres volgt RIVM-aanbevelingen en werkt (thuis) gewoon door

Het corona-virus heeft Nederland in de greep. In lijn met het advies van het RIVM werken Logres-medewerkers veelal thuis. Als klant merkt u hier echter bijna niets van. Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar, houden ons aan onze deadlines en onze afspraken met u gaan gewoon door.

Als leverancier van ERP en Business Intelligence software is het geen moeite om een tijdje thuis te moeten werken. Alles wat we nodig hebben staat digitaal en in de cloud. Ook onze telefooncentrale is digitaal en we zijn zodoende ook gewoon op de bekende telefoonnummers bereikbaar.

Digitale afspraken

Uiteraard zullen we fysieke afspraken met u meestal digitaal moeten laten doorgaan. Wij werken met Microsoft Teams van Microsoft 365. Van tevoren ontvangt u van ons een vergaderverzoek. Klikt u op de link dan kunt u deelnemen aan een videovergadering waarin u met ons kunt overleggen en waarin we de voortgang van projecten kunnen bekijken.

Via dit programma is het ook gemakkelijk om uw scherm met ons te delen, zodat onze consultants samen met u naar dezelfde gegevens kunnen kijken. Andersom kunnen wij ook laten zien wat de vorderingen zijn door ons scherm met u te delen.

Lees meer over Remote Consultancy bij Logres. 

Trainingen

In de komende weken staan er ook enkele trainingen gepland. Ook die zullen gewoon doorgaan, maar dan via Microsoft Teams. Hebt u geen ervaring met deze vorm van communicatie en wilt u de verbinding eerst even testen, geef het dan even aan. Wij werken hier graag aan mee.

Het corona-virus maakt soms pijnlijk duidelijk dat er nog enkele stappen te nemen zijn, als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Zijn er in uw bedrijf uitdagingen op dit gebied? Logres staat graag voor u klaar met helder advies en praktische erp-oplossingen. Bel ons gerust!

Contact

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense