sap business one road map januari 2024

Nieuwe Roadmap van SAP (juli 2024)

In de tweede helft van 2024 richt SAP zich op een reeks innovaties en verbeteringen voor SAP Business One. SAP wil functionaliteit verbeteren, de gebruikerservaring optimaliseren en beter inspelen op de behoeften van bedrijven. Hieronder volgt een samenvatting van de belangrijkste punten uit de SAP Business One Roadmap van juli 2024.

Download de Roadmap

SAP Business One Web Client

Alles wordt mobiel. Ook SAP Business One zal op den duur volledig ontsloten kunnen worden in de browser via de SAP Business One Web Client. SAP Business One zal in het tweede deel van 2024 grote stappen zetten om zoveel mogelijk functionaliteiten beschikbaar te maken in de browser, zonder concessies te doen aan de veiligheid en privacy van gebruikers. De grootste klus in 2024 is het uitbreiden van SAP Business One Web Client Analytics.

SAP BTP

De beweging van SAP Business One gaat steeds meer naar een online cloud platform. SAP gebruikt sinds een tijd de zogenaamde SAP BTP (Business Technology Platform) voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. SAP partnerbedrijven kunnen heel gemakkelijk met behulp van het SAP BTP platform nieuwe add-ons ontwikkelen voor SAP Business One. Veel van de tijd in 2024 gaat zitten in het verder doorontwikkelen van dit platform en in het ondersteunen van bedrijven die er gebruik van maken.

AI

Artificial Intelligence is here to stay. Ook SAP Business One zet volop in op Artificial Intelligence, vooral als het gaat om het voorspellen, het adviseren en het voor-invullen van velden in SAP Business One.

Meer veiligheid

De veiligheid van SAP Business One wordt verhoogd door nieuwe Identity and authentication management (IAM). Juist MKB-bedrijven worden vaak aangevallen door hackers. Daarom wordt er in 2024 vol ingezet op de beveiliging van data.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense