SAP Business One

Het meest veelzijdige ERP-pakket voor mkb-bedrijven

Uw bedrijf als een geheel laten functioneren is vaak een hele uitdaging. SAP Business One zorgt voor een solide basis, waarvan elk bedrijfsonderdeel kan profiteren.

Overweegt u dit ERP-pakket? Wij laten u graag zien hoe dit pakket voor úw organisatie kan werken.

Het pakket

Dit moet u weten over dit SAP Business One

SAP Business One is standaard ingericht voor mkb-bedrijven, maar tegelijk ook altijd een maatwerkoplossing. De software kan helemaal ingericht worden zoals u dat wilt, passend bij de werkwijze van úw bedrijf.

SAP Business One biedt een ERP-oplossing voor verschillende bedrijfsafdelingen in één softwareprogramma: Financiën, Verkoop, Service, Inkoop, Voorraad en Productie.

Voor elke afdeling zijn praktische en bruikbare functionaliteiten toegevoegd. Lees hier meer over dit pakket of download de brochure.

Onze adviseurs luisteren graag naar wat u nodig heeft en kunnen u adviseren vanuit onze ruime ervaring met dit pakket.

Logres is uw SAP Business One Gold-partner

Tijd voor een nieuw ERP-pakket? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het SAP Business One niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt.

Over ons  Waarom kiezen voor Logres

 

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het SAP Business One van binnen en buiten kennen.

Cathelijn van der Meijden
Spectro

Ontdek hoe SAP Business One voor úw organisatie kan werken!

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Modules

Deze modules vind je in SAP Business One

Financieel

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: SAP Business One biedt inzicht in uw complete financiën. Lees meer...

Sales

Werkt u in de binnendienst of buitendienst als verkoper of salesmanager? Dan is SAP Business One uw toevlucht voor het alle administratie rondom offertes, prijsafspraken en alle andere klantgegevens. Lees meer...

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren. Lees meer...

Inkoop- en voorraadbeheer

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën. Lees meer...

Servicemanagement

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties met SAP Business One.

MRP planning

Al uw manufacturing resources inzichtelijk en de planning altijd scherp. SAP Business One tilt uw MRP naar een hoger niveau. Lees meer...

Bekijk alle modules

Extra functionaliteiten

Naast de standaardmodules is SAP Business One te verrijken met additionele software modules die functionaliteiten bieden die aanvullend kunnen zijn voor uw bedrijf.
 • Boyum

  Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden. Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant. Boyum is dé handige add-on die dit probleem in één keer oplost.

  Boyum
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

  Elvy
 • Processforce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  Processforce
 • Resolv Mobility

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv Mobility
 • Sana Commerce

  Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met uw ERP-pakket

  Sana Commerce
 • vPlan

  Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. Wat als u de informatie uit uw ERP-pakket geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

  vPlan

Ontdek hoe SAP Business One voor úw organisatie kan werken!

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

FAQ's

Veelgestelde vragen over SAP Business One

Waar wordt SAP Business One voor gebruikt?

SAP Business One is één betaalbaar bedrijfsbeheersysteem waarmee u uw hele bedrijf kunt beheren, van boekhouding, financiën, voorraadbeheer, verkoop, magazijnbeheer en klantenrelaties tot rapportage en analyses. Lees meer…

Wat is het verschil tussen SAP en SAP Business One?

SAP Business One is het ERP-pakket van SAP voor kleine en middelgrote ondernemingen, terwijl SAP R/3 het ERP-systeem is voor grote ondernemingen. Het verschil zit ‘m vooral in de functionaliteiten. En dat niet alleen: ook de systeemarchitectuur verschilt behoorlijk. Tenslotte is er ook verschil in de complexiteit van functionaliteiten van SAP R/3 in verhouding tot SAP Business One.

Is SAP Business One gemakkelijk?

SAP Business One is eenvoudig in gebruik, maar toch enorm krachtig. Het systeem zorgt ervoor dat medewerkers uit alle afdelingen en lagen van uw organisatie effectief kunnen samenwerken.

Omdat iedere medewerker voor zijn of haar taak afhankelijk is van informatie van anderen is het systeem generiek opgezet en zijn de schermen en functionaliteiten direct vertrouwd en herkenbaar voor elke gebruiker of als deze gebruiker informatie zoekt buiten de eigen modules.

Wat is SAP Business One?

SAP Business One is een ERP-pakket dat gebruikt kan worden om werkzaamheden te optimaliseren en bedrijfsinformatie inzichtelijk te maken. SAP Business One zorgt voor een sterke basis voor alle afdelingen van een bedrijf. Het laat personeel efficiënter samenwerken, ook met eventuele partners. Lees meer….