Wat is SAP Business One? Alles over dit pakket

SAP Business One is een ERP-pakket dat gebruikt kan worden om werkzaamheden te optimaliseren en bedrijfsinformatie inzichtelijk te maken. SAP Business One zorgt voor een sterke basis voor alle afdelingen van een bedrijf. Het laat personeel efficiënter samenwerken, ook met eventuele partners.

Met SAP Business One krijgen beslissingsbevoegden in een bedrijf in één systeem een reëel en duidelijk overzicht van alle belangrijke actuele bedrijfsinformatie. Met SAP Business One heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

SAP Business One functionaliteiten

SAP Business One heeft verschillende functionaliteiten die gericht zijn op de verschillende afdelingen in het bedrijf. Enkele functionaliteiten lichten we hieronder toe:

 • Magazijn- en productiebeheer
  Beheer realtime uw voorraad van meerdere magazijnen. Met SAP Business One traceert en registreert u eenvoudig veranderingen in de voorraad en optimaliseert u uw voorraadniveau. Zo presteert u uiteindelijk beter wat levering betreft.
 • CRM
  Met SAP Business One heeft u altijd inzicht in uw activiteiten op het gebied van verkoop, service en marketing en heeft u uw klanten realtime in kaart. Zo zorgt u ervoor dat u uw klanten maximaal kunt bedienen en vergroot u uw maximale omzet.
 • Rapportage en analyse
  Uw medewerkers hebben toegang tot en inzicht in verschillende analyses en rapportages. Zo kunnen zij eenvoudiger resultaten meten, rapporteren en antwoord vinden op hun vragen, wat het bedrijfsproces versnelt.

Bekijk alle functionaliteiten

SAP Business One voor verschillende branches

SAP Business One is te gebruiken in verschillende branches. SAP Business One is speciaal ingericht voor handelsbedrijven, projectorganisaties, bedrijven in de procesindustrie, service en onderhoud en dienstverleners.

 

SAP Business One implementatie

Wilt u overstappen naar SAP Business One? Dan heeft u een betrouwbare en ervaren partij nodig die dit handige softwarepakket komt implementeren in uw organisatie.

Deze handeling gaat verder dan het installeren van de software alleen: het gaat erom uw organisatiestructuur zo in te richten dat SAP Business One optimaal gebruikt wordt door uw medewerkers en de core van uw bedrijf gaat vormen.

Logres Business Solutions is een betrokken partner. Wij werden goed geholpen bij de vragen die we hadden. Logres is erg klantgericht. Mark Elbertse, Lagerwey  Bekijk de referentiefilm. Bekijk alle referenties.

De consultants van Logres Business Solutions hebben jarenlange ervaring met het invoeren van SAP Business One in diverse handelsbedrijven. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen in dit transitieproces. Meer over Logres.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

SAP Business One Support

Maakt u gebruik van SAP Business One? Dan wilt u niet alleen een goed implementatietraject, maar ook blijvend service en onderhoud.

Wanneer u een vraag hebt, er gaat iets mis of u hebt aanvullende wensen, dan wilt u snel kunnen schakelen met een deskundige medewerker. Logres biedt u deze service. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Business One aanvullingen

SAP Business One is een zeer uitgebreid pakket met veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Echter, mocht u meer wensen hebben dan kunt ook kiezen enkele aanvullende softwarepakketten die naadloos te integreren zijn met SAP Business One. Enkele voorbeelden:

 • Boyum
  Boyum is het onderliggende platform van SAP Business Online, vergelijkbaar met hoe Apple het gebruik van telefoons en tablets heft geoptimaliseerd. Zo maakt Boyum SAP Business One tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren. Meer over Boyum.
 • Elvy
  Deze “extra digitale medewerkster” helpt u met het ordenen van documenten, in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, contracten en legitimatiebewijzen van uw medewerkers. Het gaat ook om onkosten declaraties, het scannen en herkennen van facturen. Lees alles over Elvy.
 • Sana Commerce
  Sana helpt bedrijven online te groeien met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP. Zo kunt u zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, het stroomlijnen van verkoopprocessen en het vergroten van de online verkopen. Meer over Sana Commerce.

Bekijk alle aanvullingen voor SAP Business One

 

SAP Business One advies

Overweegt u SAP Business One? Dan heeft u allereerst behoeft aan gedegen advies over hoe dit programma voor uw organisatie ingezet kan worden. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze consultants.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Kennisportaal
Blogs over SAP Business One
Alle blogs

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak